top of page

Čišćenje i održavanje poslovnog objekta

Potrebno Vam je generalno ili redovno održavanje kancelarija ili drugih vrsta poslovnog prostora? Angažujte naše spremačice!

Brasco d.o.o već dugi niz godina čisti i održava različite vrste poslovnih objekata, poput kancelarija, open space koncepta, ali i većih objekata poput konferencijskih sala, magacinskih prostora, sanitarnih blokova, restorana, hotela i ostalih vrsta poslovnih prostora. Postoji fleksibilnost u radu i obavljanju higijene prostora - prilagođavamo se radnom vremenu i specifičnim zahtevima svakog objekta.

trebaju vam usluge kao što su Čišćenje i održavanje poslovnog objekta (kancelarija/open space koncept ili bilo koji poslovni prostor)

U skladu sa dogovorom, može biti čišćenje određenog dela prostora ili celoukupnog poslovnog objekta, jednokratno (generalno čišćenje) ili u sklopu održavanja (na dnevnom, nedeljnom ili mesečnom nivou).

Zašto je bitno redovno čišćenje i održavanje poslovnog objekta?

Sigurno i zdravo okruženje

Obezbeđuje sigurno i zdravo okruženje za Vaše poslovne aktivnosti.

Dobar prvi utisak

Ostavljate dobar prvi utisak na svoje klijente.

Fokus na ciljeve

Bez brige o higijeni, fokusirajte se na svoje poslovne ciljeve.

Čišćenje većih objekata, poput konferencijskih sala, magacinskih prostora ili sanitarnih blokova

Brasco d.o.o. već dugi niz godina pruža usluge čišćenja i održavanja različitih vrsta poslovnih objekata, kao što su kancelarije, open space koncepti, konferencijske sale, magacinski prostori, sanitarni blokovi, restorani, hoteli i ostali poslovni prostori. Naš tim je visoko obučen i posvećen pružanju najboljih mogućih usluga kako bi zadovoljio sve vaše potrebe. Fleksibilnost u radu i prilagođavanje radnom vremenu i specifičnim zahtevima svakog klijenta su naši prioriteti. Uz dugogodišnje iskustvo, garantujemo vrhunski kvalitet usluga koje će vaši zaposleni i klijenti primetiti i ceniti.Nudimo usluge čišćenja poslovnih objekata uključujući kancelarije, open space prostore i druge poslovne prostore.

 

Naše usluge mogu biti jednokratne (generalno čišćenje) ili redovne (dnevno, nedeljno ili mesečno održavanje). Ponosimo se time što koristimo najnoviju opremu i ekološki prihvatljiva sredstva za čišćenje kako bismo osigurali maksimalnu efikasnost i minimalan uticaj na životnu sredinu. Naša posvećenost očuvanju okoline znači da koristimo proizvode koji su sigurni za vaše zaposlene i klijente, a istovremeno delotvorni u održavanju čistoće.

Usluge čišćenja uključuju

  • Generalno čišćenje, jednokratno ili redovno, uključujući brisanje prašine sa radnih površina i nameštaja, pražnjenje kanti za smeće, čišćenje kuhinja, dezinfekciju sanitarnih čvorova, usisavanje tepiha i itisona, uklanjanje mrlja i odmašćivanje površina, pranje i brisanje vrata, zidova i osvetljenja. Svaka prostorija će biti pažljivo očišćena i osvežena kako bi se stvorilo ugodno radno okruženje za vas i vaše zaposlene. U uključene usluge spada i detaljno pranje prozora i staklenih površina, čime osiguravamo maksimalnu količinu prirodne svetlosti u vašem prostoru.
  • Korišćenje profesionalne hemije i dezinfekcionih sredstava za eliminaciju virusa i bakterija. Naša sredstva su posebno odabrana kako bi pružila vrhunske rezultate čišćenja, uz istovremeno očuvanje zdravlja svih prisutnih. Pored toga, redovno vršimo obuku našeg osoblja kako bi bili u toku sa najnovijim tehnikama i standardima čišćenja.

  • Fleksibilnost u korišćenju vaših ili naših potrošnih materijala. Možemo raditi sa potrošnim materijalima koje vi obezbedite ili možemo doneti sopstvene, zavisno od vaših potreba i preferencija. Naša ponuda uključuje visokokvalitetne proizvode poput papirnih ubrusa, sapuna i osveživača prostora, što doprinosi kompletnoj higijeni vašeg radnog prostora.

 

Nakon čišćenja, svaki predmet se vraća na svoje mesto i vrši se kontrola kvaliteta kako bi se osiguralo da je sve urađeno prema najvišim standardima. Naša inspekcija kvaliteta obuhvata detaljan pregled svih prostorija i obezbeđuje da su svi zadaci završeni prema dogovoru. Uverite se zašto smo najbolji izbor za čišćenje i održavanje vašeg poslovnog prostora! Naše zadovoljstvo je u vašem zadovoljstvu, i trudimo se da svaki put premašimo vaša očekivanja.

Kontaktirajte nas i dogovorite termin za čišćenje vašeg poslovnog objekta već danas!

Naš tim je spreman da odgovori na sve vaše zahteve i pruži vam besprekornu uslugu koja će osigurati da vaš poslovni prostor uvek bude čist, uredan i reprezentativan. Pozovite nas ili pošaljite email kako bismo dogovorili sve detalje i prilagodili uslugu vašim specifičnim potrebama. Radujemo se saradnji i prilici da vaš poslovni prostor učinimo prijatnijim za rad i boravak.

BRASCO artikli

Naši klijenti

Maxi klijent referenca
ProCredit banka referenca
Ekonomski fakultet referenca
Auto moto savez referenca
Narodni muzej referenca
bottom of page