top of page
Čišćenje različitih vrsta materijala

NAŠE USLUGE ČIŠĆENJA

Bavimo se generalnim, periodičnim i redovnim održavanjima Vašeg poslovnog prostora. Zahvaljujući našem nadzoru i kontroli, vaš poslovni objekat će uvek zadovoljavati najviše standarde čistoće. Takođe nudimo i fleksibilnost po pitanju termina čišćenja, kako bismo se prilagodili Vašem rasporedu.

Poliranje mermera

Primenjujemo mašinsko brušenje na tvrdim podovima, poput mermera i terazza, koristeći različite brusne kamene za uklanjanje oštećenja i vraćanje sjaja. Osim toga, vršimo mašinsko-mehaničko pranje i održavanje različitih tvrdih obloga, prilagođavajući se poreklu i starosti.

Pranje podnih površina

Koristimo trokomponentnu metodu koja obuhvata pranje rotacionim četkama, ispiranje i dezinfekciju ekstrakcionim mašinama, te dubinsko usisavanje. Ovaj proces ne samo da temeljno čisti i dezinfikuje, već i produžava vek trajanja podova. Naša tehnika osigurava minimalnu vlažnost podova i potpuno suvu površinu.

Ovisno o vrsti fasade (prirodni kamen, veštački kamen, fasadna cigla, aluminijum, staklo, demit, i druge) i stepenu prljavštine (grafiti, čađ, kamenac, masnoće, boje), fasade se čiste mašinskim pranjem vodom pod visokim pritiskom, hemijskom metodom ili mašinskim peskarenjem.

Dubinsko pranje nameštaja

Primenjujemo dubinsko pranje, ispiranje i dezinfekciju unutrašnjosti vozila i mebliranog nameštaja, uključujući stolice, fotelje, dvosede, trosede i ugaone garniture. Kombinacija ručnog i mašinskog pranja, obuhvatajući kompletnu mebliranu površinu, garantuje vrhunske rezultate. 

Čišćenje na visini

Naše preduzeće je opremljeno svim potrebnim sredstvima za rad na visini, uključujući kretne aluminijumske skele, merdevine, užad, teleskope i druge sprave, kako bismo očistili teško dostupna mesta (prozori s okvirom, pregradni zidovi, cevi za vodu i ventilaciju, plafone, svetla, reklame, bilbordi i slično).

Čišćenje i održavanje poslovnih objekata

Da vam prostor blista

Bavimo se generalnim, periodičnim i redovnim održavanjima Vašeg poslovnog prostora na prostoru Beograda. U zavisnosti od veličine poslovnog objekta (kancelarija, čekaonica, magacin, sportske sale), naš tim obezbeđuje mašinsku opremu i profesionalna sredstva za čišćenje.
Zahvaljujući našem nadzoru i kontroli, vaš poslovni objekat će uvek zadovoljavati najviše standarde čistoće. Takođe nudimo i fleksibilnost po pitanju termina čišćenja, kako bismo se prilagodili Vašem rasporedu.

  1. Generalno održavanje podrazumeva kompletno čišćenje objekta, uključujući brisanje prašine, pranje prozora i vrata, usisavanje i pranje podova, dezinfekciju sanitarija, praznjenje kanti za smeće i ostale potrebne aktivnosti. Ovo je idealna opcija za poslovne objekte koji zahtevaju redovno i sveobuhvatno održavanje.​

  2. Periodično čišćenje se obavlja na određenim intervalima, u skladu sa potrebama Vašeg poslovnog prostora. Ovo može biti jednom nedeljno, dva puta mesečno ili u bilo kom drugom rasporedu koji Vam odgovara. Uključuje sve aktivnosti iz generalnog održavanja, ali se prilagođava frekvenciji koja najbolje odgovara Vašem poslovanju. 

  3. Kako bi Vaš objekat uvek bio čist i uredan, nudimo Vam i opciju dnevne usluge održavanja. Naš tim profesionalnih čistača će se brinuti da Vaš poslovni prostor bude savršeno čist svakog dana. Ova opcija je idealna za kancelarije sa velikim protokom ljudi ili restorane koji zahtevaju posebnu pažnju po pitanju higijene. 

  4. Uz redovno održavanje, takođe nudimo i specijalizovane usluge čišćenja za Vaš poslovni prostor. To može uključivati detaljno pranje prozora, dubinsko čišćenje tepiha ili poliranje podova. Naš tim ima iskustva i obučen je da se nosi sa svim vrstama nečistoće i izazova.

Pranje podnih površina

Da vam podovi blistaju

Koristimo trokomponentnu metodu koja obuhvata pranje rotacionim četkama, ispiranje i dezinfekciju ekstrakcionim mašinama, te dubinsko usisavanje. Ovaj proces ne samo da temeljno čisti i dezinfikuje, već i produžava vek trajanja podova. Naša tehnika osigurava minimalnu vlažnost podova i potpuno suvu površinu. Takođe koristimo visokokvalitetne deterdžente i dezinficijense koji su bezbedni za životnu sredinu.
Naš tim stručnjaka ima godine iskustva u čišćenju svih vrsta podova, uključujući drvo, laminat, keramiku i tepihe. Kombinujući naše znanje sa najsavremenijom opremom, možemo garantovati da će vaši podovi izgledati kao novi nakon što ih očistimo.
Osim temeljnog čišćenja podova, takođe nudimo i usluge zaštite i održavanja. Naša zaštita podova pomaže u sprečavanju habanja i oštećenja, čime se produžava njihov vek trajanja. Takođe, naše usluge održavanja mogu redovno da osveže izgled vaših podova i očiste mrlje ili fleke.
Pored čišćenja unutrašnjih prostora, takođe nudimo usluge čišćenja eksterijera. Bez obzira da li je u pitanju terasa, stepenište ili prilaz kući, mi ćemo ih temeljno oprati i ukloniti sve mrlje ili nečistoće.
Naša kompanija pruža i usluge poliranja podova. Ovaj postupak će dati vašim podovima sjajan izgled, ukloniti sitne ogrebotine i učiniti ih otpornijim na buduća oštećenja. Takođe, poliranje pomaže da se popuni naborana površina podova, što može biti posebno korisno za drvene ili laminatne podove koji su podložni habanju.
Uz redovnu brigu i održavanje, vaši podovi mogu trajati mnogo duže, a mi smo tu da vam pomognemo u tome. Naš tim ima obučene stručnjake koji koriste najnovije tehnike i opremu kako bi postigli najbolje rezultate.
Kako bismo pružili kompletno rešenje za čišćenje podova, nudimo i usluge dubinskog čišćenja. Ovaj proces uključuje detaljno pranje poda, korišćenje specijalnih sredstava za uklanjanje tvrdokorne prljavštine i završno poliranje. Dubinsko čišćenje je posebno preporučljivo za površine koje su jako zaprljane ili nisu bile održavane na redovan način.
Uz to, nudimo i usluge zaštite podova kako bismo produžili njihov životni vek i očuvali njihov izgled. Specijalna sredstva koja koristimo stvaraju zaštitni sloj koji sprečava prodor vlage i prljavštine u podove, čime se smanjuje rizik od oštećenja i olakšava održavanje.
Naš tim se takođe bavi i renoviranjem podova, uključujući struganje i nanošenje novog premaza. Ova usluga je idealna za stare ili oštećene podove koji izgledaju neprivlačno ili su postali opasni za korišćenje. Pomoću najsavremenijih tehnika i materijala, naši stručnjaci će obnoviti površinu vašeg poda i ostaviti ga kao nov.

bottom of page